(algemene verordening gegevensbescherming)

Informatie voor bestaande en potentiële klanten;

Per 25 mei 2018 geldt de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In het kort betekent dit dat er vanaf deze datum dezelfde privacy wetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU).
De wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) zal vanaf dat moment niet meer gelden.

Met het inwerking treden van de AVG wordt er van organisaties en bedrijven die met persoonsgegevens werken verwacht dat zij duidelijk maken hoe zij deze persoonsgegevens gegevens verwerken, opslaan en beveiligen.

Via deze weg laten wij u daarom weten dat Kinderopvang Rekentool geen persoonsgegevens opslaat die door gebruikers in de Kinderopvang Rekentool worden ingevuld of worden gegenereerd.

IP adressen van gebruikers van de Kinderopvang Rekentool worden door ons niet opgeslagen en kunnen daardoor niet worden gelinkt aan een uiteindelijke individuele gebruiker.

Als ouders contactgegevens invullen in het popup venster, bijvoorbeeld voor een rondleiding of informatieaanvraag, worden deze gegevens direct doorgestuurd naar de betreffende instelling en niet op de systemen van Kinderopvang-rekentool opgeslagen, ook niet in log bestanden.

De functie voor onze klanten om het aantal berekeningen via de Kinderopvang Rekentool te bekijken blijft hiermee ongewijzigd.

Naast bovengenoemd statement die inhoudelijk betrekking heeft op de Kinderopvang Rekentool applicatie en het gebruik hiervan, verwijzen wij u graag door naar ons privacy statement.
Hierin vermelden wij welke gegevens er door ons worden opgeslagen die betrekking hebben op onze overeenkomsten en gegevens die worden opgeslagen wanneer u gebruik maakt van onze website.

Omdat er geen persoonsgegevens worden opgeslagen is het niet nodig een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

Heeft u verdere vragen aangaande onze dienstverlening?
Wij ontvangen uw email graag via info@kinderopvang-rekentool.nl

 

Scroll naar boven